Logo premios Educaweb

Repositorio de proyectos de orientación académica y profesional presentados a los Premios Educaweb

Volver al inicio

ProyectoExperimenta


Título: ProyectoExperimenta

Edición: 2017

Categoría: Institución

Entidad: Universidad de la Rioja

Descripción

Activitats anuals per a preuniversitaris on aquests participen a tallers, xerrades, debats... per a entrar en contacte i conèixer més a fons diverses temàtiques que s’estudien a la facultat de ciència i tecnologia.


Objetivos

Fomentar l’interès per a la ciència i la tecnologia -Augmentar la visibilitat i incrementar el nivell de vocació en ciència i tecnologia -Prendre contacte amb les instal·lacions d’una universitat i que els mateixos alumnes universitaris donguin a conèixer els estudis que s’imparteixen a la seva facultat
Ver más

Destinatarios

Alumnes de 4art d’ESO i batxillerat, 15 a 18 anys
Ver más

Justificación de la iniciativa

Desconeixement per part de la societat en temes de ciències i tecnologia, i apropar i descobrir aquest món a joves en formació. És una manera de que puguin conèixer de primera mà les competències i habilitats que s’adquireixen en cursar aquests estudis i a la vegada incrementar la seva curiositat i interès per a les ciències i la tecnologia.
Ver más

Metodología

Preparació,organització de cada taller Coordinació ,reunir gent que porta els tallers per a informar de les dates i procés d’inscripció Inscripció, es penja a la web el calendari i sobren les inscripcions per a que els centres es puguin organitzar i inscriure’s Desenvolupament- es duen a terme les sessions/tallers

Ver más

Recursos utilizados

Humans: persones que estan al càrrec dels tallers/activitats D’infraestructures: instal·lacions de la universitat Materials: financiacio per part de diferents departaments i entitats.
Ver más

Temporalización

Gran part del curs acadèmic, s’inicia el procés al setembre-octubre i finalitza quan es duen a terme els cursos que es de març a maig.
Ver más

Evaluación de los resultados e impacto

Gran exit, cada any reben més inscripcions. Els objectius es compleixen. Té un gran impacte, inclús a nivell estatal/nacional.
Ver más

Descubre todos los proyectos presentados a Educaweb

Ver todos