“ El professorat encara no està preparat per a les intervencions orientadores basades en la comunitat ”

Annemarie Oomen
Investigadora a la Universitat de Derby (Regne Unit). Guanyadora del Premi Internacional Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional 2016 atorgat amb la col·laboració de la Associació Internacional d'Orientación Educativa i Professional (AIOEP)
19/01/2017

Descarrega't el projecte en pdf

Què ha suposat per a vostè l'obtenció d'aquest premi?
 
Estic molt agraïda i orgullosa de rebre aquest premi, el reconeixement que comporta. I feliç pel reconeixement de la importància dels progenitors en el desenvolupament professional dels seus fills, un àrea que no ha rebut molta atenció fins ara.
 
En què consisteix la comunicació que va presentar al congrés de l'Associació Internacional d'Orientació Educativa i Professional (AIOEP-AIOSP), celebrat a Madrid entre el 14 i el 18 de novembre?
 
La comunicació que vaig presentar prové d'una recerca sobre la implicació dels pares en l'orientació professional (career intervention) que vaig dissenyar al costat de sis mestres holandesos, com a membres del personal de l'escola, i que van dur a terme al seu centre.
 
El meu treball és important en el camp d'orientació professional, on hi ha una tendència a promoure intervencions basades en la comunitat. No obstant això, com el meu treball va explorar, els professionals com a orientadors (career teachers) poden no estar preparats encara per a tal aproximació.
  
Quins són les seves línies de recerca per al futur?
 
Encara estic enmig de la recerca, però espero acabar el meu doctorat sobre la implicació dels progenitors en el treball d'orientació (career work) a l'escola secundària al llarg de 2017.
Comentar
Nombre
Correo (No se mostrará)
Título
Comentario Límite 500 caracteres. Sólo puedes introducir texto sin formato HTML.
He leído y acepto la política de privacidad
Suscríbete a nuestras publicaciones
Cursos Relacionados
Lo más Leido
Lo último