Servicios

Bolsa de empleo

Descripción del centro

ENEB és una escola de negocis especialitzada en formació de Màster i Postgrau d'alt rendiment basada en metodologies pedagògiques a distància. ENEB imparteix diversos programes de referència de caràcter internacional a Espanya i Llatinoamèrica, formant a alts càrrecs en tota la comunitat hispanoparlant.

ENEB té la seva seu a Barcelona, ??tercera millor ciutat de negocis d'Europa, després de Londres i París i la segona ciutat europea que millor es promou com a centre de negocis segons l'informe EUROPEAN CITIES MONITOR realitzat per la consultora Cushman and Wakefield.

A través del campus virtual i el nostre mètode 7/24 estaràs permanentment acompanyat i assessorat per l'equip de tutors, perquè el teu aprenentatge sigui complet i poder així resoldre tots els dubtes o preguntes que puguin sorgir al llarg dels teus estudis.

Tots els Màsters, Postgraus i Cursos Superiors que imparteix ENEB estan acreditats per la Universitat Isabel I, la qual ha estat projectada dins l'Espai Europeu d'Educació Superior atorgant crèdits ECTS (European Credit Transfer System) en tots els programes formatius de l'escola garantint l'homogeneïtat i la qualitat dels estudis.

Compromesos amb la qualitat i l'excel·lència, l'Escola de Negocis Europea de Barcelona ha estat guardonada, juntament amb EAE i IMF Business School, amb el segell de qualitat Cum Laude 2016 com a millor escola de negocis valorada pels seus alumnes. A més, ha obtingut el certificat d'excel·lència EFQM amb la màxima puntuació i és centre associat a la Universitat Isabel I. ENEB està registrada pel Ministeri d'Indústria i col·labora amb el Barcelona Centre Universitari.

El diari El País ha publicat recentment el llistat de les millors escoles de negocis ubicades a Espanya valorant la qualitat d'aquestes. ENEB ocupa la primera posició la d'una valoració de 9,7 sobre 10, reconeixent així el seu prestigi i qualitat com a escola de negocis líder en el sector. A més, també es troba posicionada en el rànquing de les millors Escoles de Negocis Internacionals a Club MBA i apareix seleccionat com a millor MBA en línia de les principals escoles de negocis segons Portal MBA.

Caràcter internacional
ENEB és una escola de negocis global i internacional, orientada a formar directius d'empresa i experts en l'àmbit empresarial. Amb una àmplia varietat de programes Màster i de Postgrau, l'Escola de Negocis Europea de Barcelona proporciona les eines de gestió i les habilitats necessàries per dirigir amb èxit qualsevol departament de direcció en les empreses. Segons el Financial Times "posseir un EMBA o MBA té un efecte directe sobre la progressió professional i salarial". Per facilitar els tràmits, tots els estudiants extracomunitaris podran sol·licitar el servei de postil·lat en tots els documents administratius emesos per l'escola.

Características

Ventajas de estudiar en este centro

Triple titulació

En ENEB no només apostem per una formació teòrica de coneixements d'empresa, a més incloem en tots els nostres Màsters un Curs d'Especialització en Coaching i PNL (Programació Neurolingüística) perquè puguis i siguis capaç d'aplicar aquests coneixements en la direcció i gestió d'equips amb Per tal d'assolir l'èxit professional en qualsevol empresa.

Tots els nostres programes formatius vénen acompanyats del Business English Program, un curs opcional i gratuït d'anglès de nivell de negociació el qual et permetrà desenvolupar-te en un entorn laboral internacional.

En finalitzar els estudis dels nostres Màsters, rebràs una triple titulació universitària expedida per ENEB juntament amb la Universitat Isabel I:

  • Títol del Màster realitzat
  • Diploma d'Especialització en Coaching i PNL
  • Business English Program Certificate
Qué ofrece este centro

Tauleta de regal

En ENEB tots els nostres alumnes disposen dels més avançats recursos tecnològics per dur a terme els seus estudis de la forma més eficient possible. És per això que en matricular en qualsevol dels nostres programes Màster, rebràs gratuïtament una tauleta per poder estudiar sense límits i amb total llibertat.

Compromesos amb el medi ambient, tots els nostres estudis s'imparteixen 100% en format digital. El nostre model d'estudi et permetrà descarregar íntegrament tot el contingut dels nostres programes formatius i visualitzar-los en la tauleta o en qualsevol altre dispositiu estudiant còmodament des de qualsevol lloc del món.

Borsa d'ocupació

ENEB està reconeguda per les més prestigioses empreses de diferents sectors. La seva formació, adaptada a la realitat actual del món laboral, permet que l'alumne es desenvolupi perfectament en qualsevol empresa i pugui desenvolupar una prometedora carrera professional. Per fer-ho possible, l'escola té conveni amb importants firmes empresarials i una borsa de treball en què, si ho vols, pots rebre diferents ofertes de treball en finalitzar els teus estudis.

Campus y sedes

ENEB
C/ Llull 321-329 08019 Barcelona

Videos ENEB

Otros centros que pueden interesarte

ENEB
X