Com transformar l'educació a través de la cultura i les arts en temps de COVID-19?

Redacción de Educaweb
21/01/2021

Oberta la 43a convocatòria dels Premis Baldiri Reixac de la Fundació Carulla
 
La Fundació Carulla, com a entitat referent en el treball de la cultura, la llengua catalana i les arts, obre la 43a convocatòria dels Premis Baldiri Reixac. Una convocatòria adaptada a la nova realitat que està vivint la comunitat educativa i cultural arrel de la COVID-19 i que posa el focus en aquells centres educatius resilients que han aprofitat la crisi sanitària i social com una oportunitat de transformació i millora.

La Fundació té com a missió la transformació de persones i comunitats a través de la cultura i l'educació amb l'objectiu de construir una societat més oberta, cohesionada, amb esperit crític i generadora d'oportunitats. Ara més que mai, els Premis Baldiri busquen premiar projectes, idees o experiències que transformin socialment a través de la cultura i l'educació, reconeixent, també, aquells projectes educatius que donen resposta als reptes de l'educació del segle XXI.

Els centres educatius, mestres, docents i agents culturals, tenen fins a l'11 de febrer de 2021 per presentar les seves propostes als Premis Baldiri Reixac.

Els Premis s'adrecen als territoris de parla catalana i compten amb quatre categories diferents:
Per a més informació: https://fundaciocarulla.cat/premis-baldiri-reixac/

Premis Baldiri i Reixac

magen: Fundació Carulla

Categorías
Comentar
Nombre
Correo (No se mostrará)
Título
Comentario Límite 500 caracteres. Sólo puedes introducir texto sin formato HTML.
He leído y acepto la política de privacidad
Suscríbete a nuestras publicaciones
Cursos relacionados
Lo más leído
Lo último