Tens dubtes? Orienta't en el Servei d'Informació i Orientació a l'estudiant del Saló de l'Ensenyament

Redacción de Educaweb
05/03/2012

El Saló de l’Ensenyament de Barcelona aposta per l'orientació i, un any més, ofereix als seus visitants el Servei d'Informació i Orientació a l'estudiant, un espai que té com a finalitat assessorar als joves en el seu procés d'elecció d'uns estudis, mostrant-los l'oferta vigent, els accessos als títols, les sortides professionals, les diferències entre itineraris i els perfils més demandats.

Del 21 al 25 de març, el servei comptarà amb recursos i materials propis d'Educaweb, entre els quals destaca el GR. Gran Recorregut, primera eina d'orientació en línia de lliure accés que facilita a l'usuari el procés d'autoconeixement i ajuda a trobar les opcions formatives més adequades a cada perfil. A més, en aquesta ocasió s'introduiran novetats, com a projeccions en pantalles, que contribuiran a recolzar el treball realitzat pels orientadors d'Educaweb i facilitaran que es realitzin activitats, no solament a nivell individual, sinó també a en grups a través de "xerrades exprés".

Al 2011, prop de 1.000 persones es van orientar a través del Servei i la majoria de les preguntes formulades tractaven sobre com i què escollir en finalitzar l'ESO. A més, es van atendre nombroses peticions sobre les sortides professionals dels cicles formatius, els itineraris del batxillerat i la selectivitat i les seves novetats.

Si encara no saps què estudiar, t'animem a que visitis l'estand del Servei d'Informació i Orientació a l'estudiant a la Fira de Barcelona i descobreixis quina formació s'adapta millor a les teves necessitats.


Servicio de Información y Orientación al estudiante

El Servei d'Orientació 2011
Comentar
Nombre
Correo (No se mostrará)
Título
Comentario Límite 500 caracteres. Sólo puedes introducir texto sin formato HTML.
He leído y acepto la política de privacidad
Suscríbete a nuestras publicaciones
Cursos relacionados
Lo más leído
Lo último