Descripción del centro

L’ESCOLA
L’ Escola General de Catalunya neix l’any 1994 amb la finalitat de formar grans professionals en el sector de l’ Estètica i les Teràpies Alternatives.
Des llavors, el nostre equip docent no ha deixat d’evolucionar i ampliar així dia a dia tots els temaris pràctics i teòrics que s’imparteixen en cada curs de formació. Es ben dit que l’ experiència es un grau i per això podem assegurar que aquests anys de treball que ens avalen, ens permeten garantir als nostres alumnes un ensenyament de qualitat.

TITULACIONS
La nostra escola es la única a Sabadell homologada per HABIA, titulació oficial d’ estètica reconeguda a quasi tots els països del món, sense tenir de superar exàmens de convalidació.
Els cursos de Quiromassatge, Drenatge i Reflexologia també gaudeixen a partir d’ara de la titulació avalada per OMAT (Fundació mundial d’arts i tècniques) que permet als estudiants treballar o obrir el seu propi negoci en el camp de les Teràpies Alternatives.
Tots els cursos que realitzem tenen també el Diploma de l’Escola General de Catalunya de Salut i Bellesa i el carnet de Professional.

Campus y sedes

ESCOLA GENERAL DE CATALUNYA DE SALUT I BELLESSA
PARE SELLARES, 85-87 08201 SABADELL (Barcelona)

Opiniones

Otros centros que pueden interesarte

X