Descripción del centro

Som un centre col·laborador del Departament de Servei d'Ocupació de Catalunya, amb número de cens 02453/01, i contem amb més de 25 anys d'experiència en el sector de l'ensenyament. Impartim cursos de Formació Ocupacional subvencionats per la Generalitat de Catalunya.
 
Des de l'any 1986 s'han format en les nostres aules diferents especialitats de cursos, com
Medi ambient de diferents especialitats, Auxiliar d'infermeria, Telemàrqueting, Comerç exterior, Empleat/da d'oficina, Ofimàtica, Català, Francès, Alemany, Anglès atenció al públic, Anglès comercial i Castellà per estrangers.
 
La direcció del centre, a través de les publicacions consultades sobre el mercat laboral  i els requisits que marca el Servei d'Ocupació de Catalunya, determina la possibilitat de dissenyar els cursos o bé, de redissenyar els que ja s'imparteixen o han estat prèviament realitzats.
 
Amb una superfície de 130 m2, el local té tres aules i un despatx per tutories amb una adequada il·luminació i totalment equipades, tant per les classes pràctiques com les teòriques, amb els mitjans necessaris per aquesta finalitat. Tot el centre està equipat amb aire condicionat i calefacció.
 
Es troba ubicat al C/Sicília, número 212-214 entl. 1ª, 08013 Barcelona, al centre de Barcelona. Gràcies a aquesta magnífica ubicació gaudeix d'un molt bon accés tant per transport privat com per transport  públic, ja sigui metro o autobús.

Campus y sedes

CEUM
SICILIA, 212, ENT-1 08013 BARCELONA

Otros centros que pueden interesarte

X