Descripción del centro

Escola Politècnica Superior d'Edificació de Barcelona (EPSEB) (UPC)
L'Escola Politècnica Superior d'Edificació de Barcelona té una llarga tradició en la formació de professionals del món de l'edificació, des de la seva creació com a Escola separada d'Arquitectura l'any 1954.
 
L'Escola està preparada per facilitar tota mena de serveis al seu estudiantat i personal docent i investigador, i garantir que l'esforç d'ensenyar i aprendre es desenvolupi en el millor ambient possible. Per això, està equipada amb Biblioteca, Oficina d'Atenció a l'Estudiant, Serveis informàtics, Borsa de treball, Laboratori de materials i control de qualitat, Laboratori de seguretat i prevenció, Laboratori del foc, de física, de fotogrametria, de cartografia, d'instal·lacions, d'edificació, de topografia i d'investigació audiovisual. A l'EPSEB també hi ha el Taller de patrimoni arquitectònic, el Taller Gaudí, l'Arxiu de Patrimoni Arquitectònic de Catalunya i finalment serveis de papereria-copisteria i de bar-restaurant. 
 
Hi podràs adquirir una formació sòlida, no només teòrica, sinó també pràctica, mitjançant les pràctiques remunerades que ofereix la nostra activa Borsa de treball, en què han participat més del 50% dels nostres estudiants i estudiantes. Els treballs de final de carrera són una altra oportunitat perquè facis pràctiques a l'obra. L'experiència internacional l'aconseguiràs gràcies als múltiples convenis subscrits amb universitats de Gran Bretanya, França, Itàlia, Suècia, Dinamarca i Polònia. L'EPSEB també dóna suport a l'intercanvi amb universitats d'Amèrica Llatina, i té signats convenis Sicue Sèneca amb les escoles d'Arquitectura Tècnica de la resta de l'Estat i amb escoles d'Enginyeria Tècnica Topogràfica de Jaén i Las Palmas. 
 
A l'Escola tens l'oportunitat de desenvolupar una activa i rica vida universitària per mitjà de nombroses associacions lúdiques, esportives i solidàries, com ara Club d'Esports, Delegació d'Estudiants, Geòmetres sense Fronteres, Arquitectes Tècnics Sense Fronteres, Associació cultural EPSEB, Revista DIN-A3 o Associació d'Estudiants de Topografia (AETOP). Es fan exposicions, conferències, concursos de projectes de final de carrera, concursos de fotografia, de maquetes, festa de final de curs, sessions de cinema, sortides culturals, etc.
 
 

Campus y sedes

Escola Politècnica Superior d'Edificació de Barcelona (EPSEB) (UPC)
Avda. Doctor Marañón, 44-50 08028 Barcelona

Cursos más populares

45 personas se han interesado en este curso en los últimos 3 meses
Presencial
Barcelona
Consultar precio
33 personas se han interesado en este curso en los últimos 3 meses
Presencial
Barcelona
Consultar precio
64 personas se han interesado en este curso en los últimos 3 meses
Presencial
Barcelona
Consultar precio

Opiniones

Otros centros que pueden interesarte

Recurso 2@2x-8
Antes de decidir
cuenta con toda la información
Enviando ahora esta solicitud
conseguirás la información que necesitas para tomar una decisión correcta:
  • Obtendrás los datos de contacto del centro.
  • Te asesorarán y podrás realizar las consultas que necesites.
  • Es un servicio gratuito y sin compromiso.
La elección del curso adecuado mejorará tu futuro
Enviando este formulario aceptas recibir información periódica de Educaweb y del centro relacionada con estos cursos
X

Solicita información gratuita sobre este curso

Enviando este formulario aceptas recibir información periódica de Educaweb y del centro relacionada con estos cursos