Descripción del centro

El Consorci Sant Gregori, som una entitat especialitzada en serveis a la discapacitat i dependència i que volem aportar, a través dels nostres 29 anys d’experiència i de la nostra capacitat tècnica, nous coneixements i innovar en les tècniques i els procediments terapèutics d’atenció a la persona. És per això que iniciem aquest any 2009 el Programa especialitzat de formació en la discapacitat i dependencia, que vol ser un espai de formació i de transferència de coneixement per a tots els professionals que treballen en l’àmbit de la discapacitat. Aquest programa es porta a terme conjuntament amb Cognitia, una fundació dedicada a la transferència de coneixement de l’àmbit social.

És objectiu de les dues entitats oferir un programa de màxima qualitat, amb professionals del món de la docència de reconeguda trajectòria. En aquest sentit tant des de Consorci Sant Gregori com Cognitia volem esdevenir referència en formació per als professionals no només de l’àmbit de la discapacitat i dependència, sinó dels professionals que treballeu per donar atenció social a la ciutadania.

En un moment de canvi històric en els serveis socials del nostre país, la formació dels professionals és un element fonamental per a la transformació de l’estructura actual per a adaptar-la a les necessitats d’aquesta nova etapa. La nova llei dels Serveis Socials o la Llei de la Dependència requereixen de noves estructures i nous professionals als quals des del Consorci Sant Gregori i Cognitia volem oferir programes de formació complerts, de màxima qualitat i innovadors.

Campus y sedes

CONSORCI SANT GREGORI
Ctra. de les Planes, s/n 17150 Sant Gregori (Girona)

Otros centros que pueden interesarte

X