Descripción del centro

A través de l’empresa del grup Egara Formació, fundada l’any 1997, formada per personal expert en l’àmbit de la formació, oferim serveis de consultoria de formació per a empreses, realitzant la impartició, la gestió pertinent i l’assessorament en els diferents aspectes que la composen.

Disposem dels recursos humans, materials i organitzatius adients per a un desenvolupament satisfactori de la nostra tasca: la formació. Comptem amb un ampli equip de docents de reconegut prestigi professional i pedagògic, amb dilatada experiència en la impartició d’accions formatives en l’àmbit empresarial.

La nostra qualitat està avalada per la certificació ISO 9001:2008, som centre col·laborador del Departament de Treball i estem homologats per la Fundació Laboral de la Construcció i la Fundació del Metall Formació, per impartir formació en Prevenció de Riscos Laboral (Targeta Professional). Som entitat associada i delegació d’AMITS (Associació de Mestres Industrials i Tècnics Superiors), entitat associada a Corporació Adalid, Cat Formació.

Campus y sedes

Serveis de Formació Empresarial Egara, s.l.
C/AUSIAS MARC, 9 LOCAL 2 08224 TERRASSA (Barcelona)

Otros centros que pueden interesarte

X