Descripción del centro

Subvencionades pel Fons Social Europeu ia través del Servei d'Ocupació de Catalunya, les escoles taller no són centres permanents. Tot i que a Canet fa 20 anys que es desenvolupen. El projecte actual, des del 06/200 fins al 06/2010,acull 40 alumnes; 8 per cadascun dels 5 mòduls que tenen. Quan es produeix alguna baixa, entra un nou alumne. Oficis: ram de paleta, pintura, jardineria, tancaments d'alumini i  Instal·lador d'energia solar tèrmica.
Els candidats (entre 16 i 24 anys) han d'apuntar-se com a demandants d’ocupació a les Oficines de Treball del SOC, el qual es posa en contacte amb l’usuari per derivar-lo quan hi ha una plaça per entrar
L’objectiu de l’escola taller és millorar la possibilitat de inserció laboral, això s’aconsegueix gràcies a la formació en un ofici, la formació complementària (llengua/mates/informàtica) i les classes de formació i orientació laboral. 
Durada total: 2 anys, en quatre fases semestrals,1ªfase: becada per la Generalitat, 2ª,3ª,4ªfase: període de treball amb contracte de formació- cobrant el 75%del SMI.

Campus y sedes

Escola Taller El Bolig
Riera Gavarra s/n 08360 Canet de Mar (Barcelona)

Opiniones

Otros centros que pueden interesarte

X