Doble titulació Mestre/a en Educació Infantil / Mestre/a en Educació Primària

Grado
Presencial
Girona
5 años

Descripción

Per primer cop oferim, de manera diferenciada, la doble titulació en Mestre/a d'Educació Infantil i Primària. En aquest itinerari doble, que properament podreu veure en detall en aquest web, els estudiants rebran una formació que els permetrà exercir tant a educació infantil com a primària. L'objectiu és que, més enllà de la flexibilitat que aquesta formació doni a les plantilles, els mestres formats amb aquest programa puguin planificar i actuar de manera integradora i global, tenint en compte aspectes de continuïtat i progressió.

La realitat escolar de Catalunya corrobora que els mestres i les mestres han de conèixer les bases —psicològiques, pedagògiques, socials, didàctiques i disciplinàries— i el currículum de les dues etapes amb la suficient profunditat per generar transicions més dolces i adaptacions individuals i col·lectives als contextos reals de diversitat, multiculturalitat i multilingüisme que es donen en la majoria de les nostres escoles.

Una visió holística de l'educació infantil i primària millorarà aspectes com l'aprenentatge de les llengües i les matemàtiques, que es podrà garantir d'una manera més coherent i efectiva perquè els estudiants tindran més coneixements i més recursos didàctics i culturals. Alhora, sabran valorar els recursos i les metodologies globals (racons, projectes, tallers, jocs i experiments, etc.), així com l'enfocament flexible, sensible i creatiu característics de l'etapa infantil.

Requisitos

Proves d'accés a la universitat (PAU). Accés: fase general. Admissió: ponderació de les matèries de modalitat de batxillerat vinculades a la branca de coneixement de Ciències Socials i Jurídiques. Més informació Cicles formatius de grau superior (CFGS). Accés: mitjana del CFGS. Admissió: ponderació de les matèries de modalitat de batxillerat vinculades a la branca de coneixement de Ciències Socials i Jurídiques. Més informació Més grans de 25 anys. Opció preferent: Ciències Socials i Jurídiques (proves d'accés realitzades a les universitats públiques catalanes i a la Universitat de Vic). Més grans de 45 anys. Prova d'accés superada i amb resultat d'apte a l'entrevista. Altres tipus especials d'accés reconeguts per la normativa vigent.

Perspectivas laborales

a mestra i el mestre de la doble titulació d'infantil i primària treballen en escoles bressol, en parvularis públics, concertats i privats i en escoles públiques, concertades i privades, educant els infants de 0 a 12 anys. També poden assumir la direcció d'escoles bressol i de centres educatius, i poden treballar en ajuntaments i consells comarcals, en programes i serveis d'atenció a la infància, en escoles d'adults, escoles hospitalàries i escoles de les institucions penitenciàries, entre altres.

Doble titulació Mestre/a en Educació Infantil / Mestre/a en Educació Primària

Universitat de Girona (UdG)

Campus y sedes: Universitat de Girona (UdG)

Universitat de Girona (UdG)
Pl. Sant Domènech, 1 17001 Girona

Cursos más populares

Presencial
A Coruña
Consultar precio
Presencial
Bilbao (Bizkaia)
Consultar precio
Presencial
Zaragoza
Consultar precio
Distancia
Consultar precio
Presencial
Bilbao (Bizkaia)
Consultar precio
Presencial
Zaragoza
Consultar precio
Presencial
Zaragoza
Consultar precio
On-line - Semi-presencial
A Coruña | Alicante | Barcelona | Bilbao (Bizkaia) | Burgo ...
Consultar precio
On-line - Semi-presencial - Presencial
A Coruña | Barcelona | Bilbao (Bizkaia) | Córdoba | Gijón ...
Consultar precio

Solicita información gratuita

X

Enviando este formulario aceptas recibir información periódica de Educaweb y del centro relacionada con estos cursos