Curs de Postgrau en Teràpia de Parell

Fundació UdG

Posgrado
Presencial
100 Horas
  • Girona
1.150 €

Descripción

 La freqüència de crisis de parella i divorcis al nostre país reclama l’existència de professionals formats que puguin ajudar a resoldre de la millor manera possible aquestes situacions que, sovint, generen un elevat nivell de malestar personal, malestar que es fa extensiu als fills i al cercle més immediat de relacions personals.

Cal, per tant, la disponibilitat de professionals competents per orientar i assessorar les parelles en la resolució dels seus conflictes interpersonals, o, si és el cas, en la dissolució de la relació de la manera menys costosa possible des del punt de vista emocional.

Finalment, convé disposar de professionals que siguin capaços de protegir els fills menors en aquesta mena de conflictes.

Destinatarios

 A llicenciats en Psicologia, atès que són els professionals que poden intervenir des del punt de vista clínic en la realització d’un treball terapèutic, d’acompanyament o de suport.

D’altra banda, els llicenciats en Psicologia tenen el perfil idoni per a la intervenció en teràpia sexual, ja que en la majoria de casos els trastorns tenen una causa de base psicològica, i, fins i tot quan no és del tot així, hi ha un cert grau d’alteració de la vida íntima de l’individu i la seva autoestima que requereix habitualment de suport especialitzat.

Cal esmentar també el paper que pot desenvolupar el psicòleg en l’emergent àmbit de la mediació familiar, i, finalment, el seu paper com a orientador en diversos tipus d’aspectes educatius i de relació familiar.

Precio

1.150 €

Sí, me interesa

conocer todos los detalles, precios, becas, fechas y plazas disponibles

Curs de Postgrau en Teràpia de Parell

Rellenar con FacebookRellenar con Facebook
Para contactar debes aceptar la política de privacidad
Enviando este formulario acepta recibir información periódica de Educaweb relacionada con estos cursos.
También te recomendamos estos cursos

Curs de Postgrau en Teràpia de Parell