Aula Tutor S.L.

Aula Tutor S.L.

Solicita más información
Aula Tutor S.L.
Completa los datos del formulario para que el centro pueda contactar contigo e informarte de todos los detalles que necesites
Cursos más populares
Campus, sedes y servicios
Aula Tutor és un centre de formació especialitzat en la preparació d’oposicions i cursos professionals.

L’objectiu de la preparació d’unes oposicions és la superació de les proves selectives per a l’obtenció d’una plaça a l’Administració Pública (feina segura, horaris compatibles amb la vida familiar i sous dignes).

Els cursos professionals s’orienten a l’obtenció de títols oficials i també a la millora laboral dels nostres alumnes.

La metodologia d’estudi s’adapta a les necessitats de cada alumne, mitjançant classes presencials, individuals o en grups, i a distància.

L’atenció semi-presencial i a distància, és a dir, el sistema d’ensenyament mixt o blended learning és adaptable a tots els horaris i respon a les necessitats de la majoria dels nostres alumnes.

Aula Tutor compte amb un gran equip de professionals ben qualificats que són el punt fort del centre: amb la seva dedicació i experiència ajuden l’alumne a assolir les notes màximes.

La nostra acadèmia està especialitzada en

•Oposicions a Ajuntaments, tots els nivells
•Oposicions a la Generalitat – Cossos de Subalterns, d’Auxiliars, d’Administratius, de Tècnics de Serveis Penitenciaris. També Cos de Gestió, Cos Superior i Cos de Titulats.
•Oposicions a Cossos de Seguretat – Mossos d’Esquadra, Bombers, Agents Rurals, Policies Locals i altres
•Oposicions estatals: Auxilio Judicial, Tramitación Procesal, Gestión Procesal, Auxiliar administrativo del Estado, Gestión administrativa del Estado, Cuerpos de seguridad del Estado.
    Aula Tutor S.L.
  • Aula Tutor S.L.
    Rambla Cataluña 60, 5ª planta08007 Barcelona
Otros centros que pueden interesarte