Grau d'Empresa Internacional

Descripción

El grau d'Empresa Internacional s'adreça a estudiants que tenen interès per l'economia i el món de l'empresa en un context internacional i per les principals llengües del món dels negocis, així com les diferències culturals i la capacitat per adaptar-s'hi. Així, a més de tenir assignatures sobre les diferents àrees funcionals de les empreses i sobre el funcionament de l'economia (sempre amb un enfocament internacional), els estudiants també tenen assignatures que els donen formació matemàtica i estadística, de dret, de cultura i negocis a les diferents regions del món. D'altra banda, els estudiants han de cursar obligatòriament una assignatura d'Anglès per als Negocis i altres tres de Llengües per als Negocis, i poden fer fins a dues assignatures més optatives a escollir entre l'alemany, el francès, l'italià, el rus i el xinès. Els estudiants del GEI poden (i solen) fer mobilitat internacional. Les estades poden durar un semestre o un curs, i també poden fer fins a quatre assignatures optatives de pràctiques aquí o a l'estranger.
Amb aquests estudis els estudiants poden treballar en empreses exportadores, en multinacionals, en entitats públiques —tant autonòmiques com estatals o internacionals— dedicades a la promoció econòmica i comercial i en organitzacions no governamentals dedicades a la cooperació internacional.

Destinatarios

És interessant i recomanable que tinguis:
  • Interès per l'economia i el món de l'empresa en un context internacional
  • Facilitat per les matemàtiques i l'estadística
  • Interès en la cultura i els negocis a la resta del món
  • Interès per les diferents visions i perspectives culturals i gran capacitat d'acceptació d'aquestes diferències
  • Coneixement de l'anglès (el grau s'imparteix totalment en anglès; el nivell mínim exigit és el corresponent a haver cursat anglès a secundària i batxillerat o acreditar el nivell B1 del Marc comú europeu de referència)
  • Domini de les noves tecnologies de la informació

Precio

Consultar precio
Preu orientatiu per crèdit 25,27 ¤
Grau d'Empresa Internacional
Escola Universitària d'Estudis Empresarials (UB)
Campus y sedes: Escola Universitària d'Estudis Empresarials (UB)
Escola Universitària d'Estudis Empresarials (UB)
Av. diagonal, 690 - 696 08034 Barcelona
Cursos más populares
Solicita información
X