Firma digital I

Saps

consultar precio
Infórmate sobre las condiciones
Curso
Presencial
50 Horas
 • Valencia
Los detalles del curso
 • ¿Qué aprenderás?

  Descripción

  L’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica, ACCV, s’unix a SAPS oferint un nou TUTORIAL SOBRE FIRMA ELECTRÒNICA i l’anima a sol•licitar i conéixer què és la firma electrònica, aprendre a utilitzar-la de manera pràctica, descobrir què és un mecanisme segur i l’estalvi de temps i diners que representa fer els tràmits a través d’Internet..
  L’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica, ACCV, s’unix a SAPS oferint un nou tutorial sobre firma electrònica amb l’objectiu que tots aquells que hi estiguen interessats es familiaritzen amb les noves tecnologies, aprenguen a utilitzar la firma electrònica de manera pràctica i senzilla i puguen començar a aprofitar tots els avantatges dels tràmits a través d’Internet.
 • ¿Puedes hacer este curso?

  Destinatarios

   Tota persona interessada en aquest camp.
Solicita más información
Firma digital I
Completa los datos del formulario para que el centro pueda contactar contigo e informarte de todos los detalles que necesites
Saps
SAPS és un servici de formació gratuïta en línia posat en marxa per la Generalitat Valenciana i creat l’any 2010.

La finalitat de SAPS és formar els ciutadans en conceptes que els siguen d’utilitat i els aporten una experiència tan enriquidora que vullguen tornar a repetir-la. SAPS pretén oferir “càpsules” de coneixement pràctic.

 • (Valencia)
  (Valencia)
También te recomendamos estos cursos