Cursos desde
770€ - 3.490€
Solicita más información
UOCx
Completa los datos del formulario para que el centro pueda contactar contigo e informarte de todos los detalles que necesites
Cursos más populares
Campus, sedes y servicios
La UOC vol continuar essent, tal com va ser la seva missió original, la universitat que acompanya les persones al llarg de la vida, i vol continuar-ho fent de manera inclusiva.
 
Però la societat ja no és la mateixa de fa 20 anys. Vivim en un món global amb reptes complexos, on calen ciutadans i ciutadanes i professionals amb competències globals i socialment sensibles.
 
La nostra és una societat del coneixement que viu canvis permanents en tots els sectors de l'economia i la societat, i on les persones que hi vivim hem de desenvolupar constantment competències noves; una societat en què les millores de la recerca han permès un augment de l'esperança de vida i per tant, tenim moltes més possibilitats de continuar aprenent i entenent el nostre entorn per a ser millors professionals i persones.
 
Per tot això, i perquè sabem que les persones aprenem al llarg de la vida i al llarg de la vida tenim moltes possibilitats d'aprendre, i que som capaços i capaces de fer-ho de moltes maneres, des de la UOC volem obrir-nos més enllà de la formació universitària.
 
Us presentem UOCx (UOC Xtended studies), amb una diversitat d'oferta i de metodologies per a adaptar-nos a totes les necessitats, les disponibilitats de temps i la diversitat de capacitats.
UOCx
  • EducaciOnline | UOC-Universitat Oberta de Catalunya
    Tuset, 3 - Moià 1, 3a planta08006 Barcelona
Videos de UOCx
Otros centros que pueden interesarte