Cursos por tipología

Cursos por temática

Cursos por modalidades

Cursos por titulación

Propias 1

Descripción del centro

 L’Institut Francès de Barcelona, fundat l’any 1931, pretén ser lloc d’intercanvi cultural entre França Catalunya, i de manera més general Espanya. Per això, l’Institut té 4 missions essencials:
Una missió d’ensenyament del francès com a llengua estrangera, per a tothom i per a tots els nivells, i fa la preparació per als diplomes DELF i DALF que proven el coneixement de la llengua.
Una missió de difusió i d’intercanvis culturals, que pretenen fer conèixer la cultura de la França contemporània, a través dels seus artistes (organització d’exposicions), dels seus cineastes (sessions de cinema), dels seus pensadors i els seus escriptors, dels seus creadors (músics, ballarins, actors, directors), etc.
Una missió d’informació i de documentació, mitjançant una mediateca moderna (12.000 obres de lliure accés, vídeos, CDS, DVDS, CDroms i accés a Internet), i un “centre de recursos sobre la França contemporània”.
Una missió més general de fòrum intercultural, en què s’ofereix l’espai de l’Institut tant per al debat d’idees com per a la presentació d’obres artístiques de nombroses comunitats que desitgen trobar a l’Institut un lloc on mostrar-se o expressar-se. Aquesta obertura s’amplia també a la vida científica i a les empreses que ho desitgin.

Cursos más populares

Campus y sedes

Institut Francès de Barcelona
C/ Moià 8 08006 Barcelona

Opiniones

Otros centros que pueden interesarte

Institut Francès de Barcelona
X