Descripción del centro

La Fundació URV pretèn satisfer, des l'àmbit universitari, les necessitats de gestió del coneixement de l'entorn socioeconòmic, mitjançant accions de transferència de tecnologia i de formació permanent.

L'Oferta Formativa de la Fundació URV s'estructura en tres grans programes:

ESTUDIS DE POSTGRAU
Adreçats a persones amb titulació universitària que volen especialitzar-se o reciclar-se professionalment. Requereixen una metodologia molt aplicada i incentiven les pràctiques i estades en contextos productius reals. Donen dret a títols propis de la URV i es classifiquen en Màsters i títols d'Especialista Universitari.

MÀSTER
Estudis dirigits a la formació especialitzada de professionals amb el més alt nivell d'aprofundiment, amb una durada de 60 ECTS.

ESPECIALISTA UNIVERSITARI
Estudis dirigits a la formació especialitzada i professionalitzadora, amb una durada mínima de 20 ECTS.

CURSOS D'EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA
Orientats a l'adquisició, l'actualització i la divulgació de coneixements de temàtica variada, adreçats a professionals i a la població general, amb independència de la seva titulació acadèmica. Els requisits d'accés s'establiran en la seva programació. No s'engloben en els títols propis de la URV i donen dret a un certificat.

FORMACIÓ INTERNA A L'EMPRESA
Aquests cursos s'organitzen a demanda de les empreses i les organitzacions i la durada i modalitat s'adapta als requeriments del client.

Campus y sedes

Fundació Universitat Rovira i Virgili
Av. Onze de Setembre, 112 43203 Reus (Tarragona)

Opiniones

Otros centros que pueden interesarte

X